Als je altijd al hebt willen leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onderwater wilt zien dan is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver cursus is de populairste duikcursus ter wereld en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.

 Duiker - © PADI [2011]

 

 Waarom is het zo leuk?

Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en je leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van een PADI Instructeur.

 

Wat  leer je?

In deze cursus word je, onder begeleiding van een PADI Instructeur, in ca. 6 weken opgeleidt om overal ter wereld veilig met een buddy tot een diepte van 18 meter te duiken.


* Overwegingen voor duikuitrusting die bij jou in de omgeving een rol spelen;
* Hoe je de duiken plant en uitvoert;
* Belangrijkste vaardigheden waarmee je problemen voorkomt en ermee omgaat.

 

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit drie hoofdbestanddelen:

1. theorie (5 modules) door middel van zelfstudie zodat je de basisprincipes van duiken onder de knie krijgt. Dit wordt elke week getoetst en afgesloten met een eindexamen;
2. zwembadsessies om de, bij de module behorende, basisvaardigheden te trainen;
3. 4 buitenwatersessies als alle theorie- en zwembadmodules met succes afgesloten zijn.

eLearning beschikbaar

 

Schildpad - © PADI [2011]Opleiding gegevens:

Duur   : 6 vrijdagavonden en 2 dagen
Inclusief  : Gebruik van duikmateriaal, OW-kit, PADI brevet
Vooropleiding  : Geen
Minimale leeftijd : Vanaf 10 jaar kun je meedoen met de PADI Junior Open Water Diver

 

Iedere deelnemer aan de PADI Open Water cursus dient vóór aanvang van de cursus de beschikking te hebben over een eigen snorkelset bestaande uit een masker (duikbril), een snorkel en vinnen. Duikschool Happy Bubbles kan je deze z.g. snorkelset aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs doordat wij hiervoor speciale inkoopafspraken hebben gemaakt met onze leveranciers!

 

Los van de in de kalender genoemde data hebben wij voldoende mogelijkheden om extra data in te plannen. Dus mocht een aangegeven datum niet schikken schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Samen bekijken we dan de mogelijkheden voor een alternatieve datum. Data zijn onder voorbehoud en gaan door bij voldoende deelname!

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!