Emergency first response herhalingHerhalingscursus Reanimatie en Eerste Hulp: Emergency First Response Primaire en Secundaire zorg.

Happy Bubbles helpt je je EFR kennis weer op pijl te brengen zodat je zeker bent dat je weet hoe je moet handelen als iemand je hulp nodig heeft. Je bereidt deze herhaling voor door in je eigen tijd de theorie te bestuderen, de herhalingsvragen te maken en de DVD te bekijken die je destijds als onderdeel van deze opleiding hebt ontvangen.

De herhaling door Happy Bubbles bestaat uit het oefenen van alle vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je oorspronkelijke EFR opleiding onder begeleiding van een van onze EFR instructeurs. Happy Bubbles zal je ook wijzen op alle wijzigingen in de standaards van deze opleiding, en de meest actuele richtlijnen voor reanimatie en eerste hulp.

Na afloop wordt er een nieuw brevet voor je aangevraagd met daarop de datum waarop je je EFR update gedaan hebt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor eventuele vervolgopleidingen waar een actueel EFR brevet gevraagd wordt.

 

Opleidinggegevens:

Duur : 1 avond.

Vooropleiding : EFR

Minimale leeftijd : geen

Prijs : € 80,00 (Incl. brevetaanvraag)

 

Voor deze cursus zijn vooralsnog geen data vastgelegd. We hebben voldoende ruimte in onze cursus planning dus heb je interesse neem dan contact met ons op dan plannen we samen een datum.

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!